Info voor kunstenaars

 

 

INFO

img_20160929_140957-1  img_20160929_141011-1

Hierboven een plattegrondje van het Kruithuis met daarop de kettingen. We zullen ook nummers bij de wandjes hangen.

– inrichten, data en tijden, feestelijke opening

OPENING zaterdag 22 oktober om 17.00 uur.
De opening plannen we later in de maand in plaats van in het begin zoals normaal het geval is. Dit omdat de expositie groeit door de binnengebrachte A4-tjes van de Bossche Tekenkettingactie.

Het is de bedoeling dat elke ketting zijn eigen plek inricht. Dus met 7 man ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van je ketting.

Er zullen A4tjes in het Kruithuis komen te hangen met het nummer van de kettingen op de wanden. Vergeet je uitnodiging niet. (Het tekeningetje dat je gekregen hebt, van de schakel voor je.) Tenzij jullie de werkjes verzameld hebben in de envelop. Deze kleine tekeningetjes komen ook bij de expositie te hangen. Hoe precies vertellen we je ter plekke.

Het brengen van werk en inrichten van de expositie kan op de volgende dagen en tijden:

maandag 3 oktober t/m  donderdag 6 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur

OP MAANDAG KAN ER NOG NIET INGERICHT WORDEN! (dan worden de wanden opgebouwd) Dinsdag tot en met donderdag kan dat wel.

De werken zijn zoals de titel niet ingelijst, tekentechniek/materiaal en formaat is vrij. (hou rekening met de rest van de ketting qua formaat en neem zoveel mogelijk zelf mee, wat je nodig hebt.

Voor bij de inkom maken we een plek voor visite kaartjes of andersoortige reclame. Heb je hier nog speciale wensen, laat het ons even weten.

Natuurlijk zijn wij zelf ook aanwezig voor vragen.

Adres: Kruithuis
Citadellaan 7
5211 XA ‘s-Hertogenbosch

 

INFO – kettingbrief

Het is de bedoeling dat je een kleine tekening maakt voor het uitnodigen van de volgende kunstenaar. Hiervoor bestemd is het vakje van 14 cm x 14 cm op de uitnodiging. Dit stuur je samen met de resterende lege vellen op naar de volgende schakel van je ketting. (Dit is dus jouw uitnodiging aan de volgende.)

De laatste schakel hoeft dus geen tekeningetje meer te maken omdat deze persoon niemand meer uit hoeft te nodigen.

Daarnaast bestaat de expositie in het Kruithuis uit een bestaand werk of een werk dat je speciaal voor deze Big Draw maakt. Enige voorwaarde is dat het werk getekend is. De grootte van dit werk is vrij, maar hou er rekening mee dat er 105 kunstenaars exposeren, dus liever geen werken die een muur beslaan. (uiterlijk ongeveer 150cm breed) Het gaat om de ketting, dit tezamen is als 1 werk.

In het Kruithuis zullen we dus straks een expositie van  15 afzonderlijke kettingen hebben. Om het verloop van de ketting te laten zien, worden de uitnodigingen met de kleine tekeningetjes bij de werken van de kunstenaars links onder als een soort van naamkaartje opgehangen.

De zeven kunstenaars van 1 ketting zorgen samen dat de ketting in het Kruithuis komt te hangen in de eerste week van Oktober. Jullie ontvangen een overzichtje welke ketting waar opgehangen kan worden en op welke tijden je kan komen om het in te richten.

Bewaar de uitnodiging (dus die met de tekening) van je voorganger goed.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen: 06 23709935 of 0648082084

 

Advertenties