Doe mee aan de Big Draw

Doe mee, start je eigen kettingtekening


Dit najaar komt het wereldwijde tekenevent The Big Draw voor de tweede keer naar ’s-Hertogenbosch. En het leuke is: iedereen kan meedoen. Het doel is deze keer om een ENORME kettingtekening op gang brengen in onze stad.

Hoe kun je meedoen?
Iedereen, van jong tot oud, kan een kettingtekening starten. Hoe leuk is het wel niet om te tekenen en om een tekening aan iemand te geven en van iemand te krijgen? Download de uitnodiging (tekenkettingbriefthebigdrawdenbosch1-docx) waarmee de ketting van start kan gaan en print de twee pagina’s uit. Maak vervolgens in het daarvoor bestemde vakje een tekening van ongeveer 13,5 x 13,5 cm. Gewoon op de ouderwetse manier met potlood of pen, maar we accepteren eigenlijk alle vormen van tekenen, zolang het maar niet digitaal is. Geef deze 2 papieren (inclusief je tekening) door aan iemand die je wilt uitnodigen ook een tekening te maken. Deze persoon download en print de pagina ook weer en zo groeit de ketting. De uitdaging is om een zo lang mogelijke ketting te creëren met vrienden, kennissen, familie en collega’s.

 

Maak deel uit van de tentoonstelling
De tekeningen kunnen vanaf 3 oktober ingeleverd worden bij het Kruithuis, Citadellaan 7, 5211 XA ‘s-Hertogenbosch. Dan krijgen ze een ereplaats in de tentoonstelling ‘Unframed!! Big Draw 2016 ’s-Hertogenbosch’ Ook kiezen we dagelijks de tekening van de dag, die wordt gepubliceerd op onze Facebookpagina

en op deze website. Als je de kettingtekening op tijd inlevert, maak je ook nog eens kans dat de tekeningen opgenomen worden in de catalogus, waarin ook de tekeningen van de deelnemende kunstenaars zijn te vinden. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Download de uitnodiging; tekenkettingbriefthebigdrawdenbosch1-docx

Advertenties